Världens viktigaste mat – bröd – går att variera i all oändlighet med goda fyllningar, mustiga grytor, kryddblandningar, såser, röror och andra tillbehör.

Vad sägs om mättande piroger och pajer, eller en ostig dröm från Georgien, etiopisk injera, en Chicago deep dish och krispig, smakrik och fräsch lahmacun från Mellanöstern … Här finns också recept på bröd som får fungera som gaffel, pan bagna och andra läckra fyllda mackor som får det att vattnas i munnen. Dessutom finns fakta om sädesslag, en mjölguide, jäsnings- och baktips och smarta trix för att enkelt åstadkomma den vällagade och goda vardagsmaten.

Läs mer här (www.thebookaffair.se)

The Book Affair, www.thebookaffair.se• Text: © Lisa Lemke 2019 • Foto: © Magnus Carlsson • Illustratör © Anna Mijh • Förläggare: Alexandra Lidén • Redaktör: Gabriella Sahlin • ISBN 978-91-984993-3-9