9789174245240-1s

Välkommen in i Ulrikas bakstuga!

Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.

Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. – läs mer på: http://www.bonnierfakta.se/bocker/mat-och-dryck/b/baka-glutenfritt-med-ulrika

UlrikaUppslag_Del1

UlrikaUppslag_Del2 UlrikaUppslag_Del4

UlrikaUppslag_Del5

UlrikaUppslag_Del7

UlrikaUppslag_Del8

UlrikaUppslag_Del9

UlrikaUppslag_Del12

UlrikaUppslag_Del14

UlrikaUppslag_Del13

UlrikaUppslag_Del15

UlrikaUppslag_Del16

UlrikaUppslag_Del18

UlrikaUppslag_Del17

UlrikaUppslag_Del20

UlrikaUppslag_Del21

Bonnier Fakta  © Ulrika Davidsson, 2015.  www.ulrikadavidsson.se och www.hemmahosulrika.se  FOTOGRAF Malte Danielsson  REDAKTÖR Annika ström  ISBN 978-91-7424-524-0