9789174245318

 

 

ABnoll-metoden med Ulrika
Laga rätt för din blodgrupp

Ulrika Davidsson har under flera år fördjupat sig i blodgruppsanpassad mat. Enligt denna teori avgör vår blodgrupp vilka lektiner kroppen tolererar, alternativt vilka skadliga konsekvenser maten får i vårt blodomlopp.
Hon baserar sin bok på sin egen fleråriga erfarenhet och på sitt arbete med att inspirera klienter att pröva en kostplan som skräddarsys för dem efter deras blodgrupp.
Boken är fylld med inspirerande recept, tips och råd och enkla kostplaner så att du snabbt kan komma i gång. Lättare än så här blir det inte!

– Läs mer på: http://www.bonnierfakta.se/bocker/mat-och-dryck/a2/abnoll-metoden

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-4

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-6

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-7

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-13

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-15

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-17

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-19

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-28

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-44

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-60

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-65

Ulrika_A-B-0_inlaga_KR_20151113-66

BONNIER FAKTA. © ULRIKA DAVIDSSON, 2015. WWW.ULRIKADAVIDSSON.SE, WWW.HEMMAHOSULRIKA.SE OCH ULRIKASKICKSTART.SE . FOTOGRAF ULRIKA POUSETTE. REDAKTÖR ANNIKA STRÖM ISBN 978-91-7424-531-8